World Leader In Smart Metering Data Collection | Tespro China
Leave Your Message
Matja Optike Sonda
        Sondat optike matëse, duke përfshirë sondën optike të komunikimit dhe të kalibrimit, janë produktet kryesore të Tespro China, të cilat gëzojnë një reputacion me famë botërore dhe përdoren gjerësisht në më shumë se 150 vende dhe rajone që kur Tespro China është krijuar për më shumë se 20 vjet. Me dizajnin për të qenë në përputhje me protokolle të ndryshme, sondat optike matëse Tespro mund të lexojnë pothuajse të gjithë matësit për sa kohë që janë në përputhje me standardin. Sondat optike matëse të Tespro China përdoren gjerësisht në shumë prodhues matësash, si Landis+Gyr, EDMI, ITRON, ELSTER, ISKRA, EMH, SENSUS, AMETEK, KAMSTRUP.
01020304050607080910
Njësia e transferimit të të dhënave
TA-DTU është një produkt hekurudhor prej llamarine 4G DTU i krijuar posaçërisht për leximin automatik të njehsorit, i lançuar në vitin 2023. Me këtë produkt, përdoruesit mund të arrijnë transmetim transparent të të dhënave dydrejtimëshe nga porta serike në rrjetin e sistemit cloud vetëm nëpërmjet cilësimeve të thjeshta. TA-DTU ka veçori të mbështetjes së rrjeteve të ndryshme të komunikimit në mbarë botën, duke mbështetur mënyra të ndryshme lidhjeje dhe mënyra pune, duke mbështetur paketat e regjistrimit me porosi dhe 'paketat e rrahjeve të zemrës'. TA-DTU mbështet leximin e llojeve të ndryshme të të dhënave të njehsorit përmes konfigurimit, p.sh. Landis+Gyr, EDMI, ITRON, ELSTER, ISKRA njehsorët etj.
 • dtu1xqf

  E DTU-F

 • dut24ux

  TA-DTU-C

 • DTU3hn8

  TA-DTU-P

Terminali i dorës
Për të arritur leximin efikas të të dhënave të njehsorit në skenarë të shumtë, Tespro China lançon produkte të serisë së jastëkëve. Terminali i dorës është një pajisje e rëndësishme në të gjithë zinxhirin e mbledhjes së të dhënave të njehsorit. Terminali i dorës (TA-HHT) mund të lidhet drejtpërdrejt me sondë optike dhe të transmetojë të dhënat e njehsorit në sistemin Cloud. Duke punuar me sondat optike të Tespro China, TA-HHT mund të ofrojë një zgjidhje të përsosur për mbledhjen e të dhënave celulare.
 • P53c7

  TA-HHT-5

 • P6553

  TA-HHT-6

 • P8

  TA-HHT-8

Terminali i kalibrimit
Terminali i kalibrimit të serisë TA-272 është një pajisje testuese portative në terren e zhvilluar nga Tespro China për kontrollin në vend të konsumit të energjisë të matësve të energjisë elektrike. Përdoret kryesisht për të lehtësuar kontrollin e konsumit të energjisë në vend dhe verifikimin e saktësisë së njehsorëve vat-orë. Nëpërmjet CT, ai mund të zbulojë shpejt nëse ka gabime në instalime elektrike, vjedhje të energjisë elektrike, rrjedhje dhe sjellje të tjera të konsumit të energjisë elektrike në vend të përdoruesit dhe të sigurojë mjete efektive dhe të shpejta për inspektimin në vend nga kompania e shërbimeve elektrike.
 • tp-272 (1) y2o

  TA-272-1P

 • tp-272(3)7ko

  TA-272-3P

Shërbimi në renë kompjuterike
Tespro-China ka marrë drejtimin në lëshimin e një platforme shërbimi për mbledhjen dhe menaxhimin e të dhënave të njehsorit inteligjent në tregun global, të quajtur SEMS (Smart Energy Management System Service Cloud). Platforma SEMS Cloud është krijuar për të ndihmuar klientët që të arrijnë me shpejtësi qëllimin e mbledhjes së të dhënave të njehsorit, leximit të matësit në distancë (AMR) dhe monitorimit, analizës dhe menaxhimit në kohë reale të të dhënave të njehsorit. Platforma do të ofrojë një zgjidhje gjithëpërfshirëse të mbledhjes dhe menaxhimit të të dhënave të njehsorëve të dixhitalizuar në distancë, dhe do të udhëheqë një prirje të re të mbledhjes dhe analizës së të dhënave të njehsorëve inteligjentë globalë.
 • Fotografia e produktit-4ka8

  Software

Marka e bashkëpunimit

Misioni ynë është të bëjmë zgjedhjet e tyre të qëndrueshme dhe korrekte, të krijojmë vlerë më të madhe për klientët dhe të kuptojmë vlerën e tyre

1t5 m
2k3g
3m32
4kb
5iqa
6d1b
7 grip
8nw4
9hd0
10u8w
11m0e
12 drt
13tq9
14026
15du3

Prodhues profesional OEM/ODM

          Tespro China ka linjat e veta të plota të prodhimit nga dizajni në prodhimin, gjë që na jep aftësinë e plotë për të përmbushur nevojat e klientëve OEM/ODM. Çdo nevojë e juaja e veçantë, thjesht emërtoni atë. Për më tepër, për të treguar besimin tonë dhe për të siguruar klientët, Tespro China SMART FACTORY do të lançohet në vitin 2024. Me këtë, klientët mund të monitorojnë porositë e tyre në mënyra dixhitale:
1. Të gjitha porositë mund të marrin detaje të progresit përmes sistemit të fabrikës inteligjente.
2. Pas autorizimit, mund të shikoni informacionin e detajuar të çdo lidhjeje të procesit të prodhimit
3. Lini një takim për të vizituar mjedisin aktual të fabrikës smart online